Pondělí 24.6.2019
Zeleninová polévka s pohankou ( vegan, bezlepek )
1. Bramborové noky, uzené tofu s celerovým špekem, kedlubnové zelí ( veget 3,7,1, 6,9 )
2. Černá Beluga čočka s umeoctem, vařené vejce, cibulka, pečivo ( vegan, bezlepek  - 3)
3. Zeleninové karbanátky, pečené brambory, grilovaná zelenina ( vegan, 1 )
4. Malinový trifle
Úterý 25.6.2019
Fazolová gulášovka  ( vegan, bezlepek  )
1. Řecká frittata - vaječná omeleta se zeleninou a goudou ( veget 3,7, bezlepek )
2. Restovaný zelený chřest se sezamem, aromatické celerové rizoto s tempehem ( vegan, bezlepek,9 )
3. Rýžové závitky plněné robi a zeleninou, indonézská zelenina ( vegan, 6,1 )
4. Jogurt s chia semínky a borůvkami
Středa 26.6.2019
Jahody s mlékem a cukrem - studená "polévka" našeho dětství ( veget 7, bezlepek )
1. Omáčka z restované mrkve, cukety a suga, špagety a uzené tofu či parmazán ( veget 7, om. bezl - 1 )
2. Pečené žampiony na tymiánu, rozmarýnu a olivovém oleji, tabouleh (1) ( vegan, bezlepek )
3. Pikantní čočkové karbanátky, štouchané brambory, grilovaná zelenina ( vegan, karb 1 )
4. Créme Brulée s karamelovou krustou a ovocem
Čtvrtek 27.6. 2019
Mexická fazolová polévka ( vegan, bezlepek. )
1. Tacos - minitortilky, robi, šalotka, čerstvý koriandr, zelenina a dipy, quacamole ( veget 7, 6, 1 )
2. Cheesecake pečený s jahodovou granolou, jahodový přeliv ( veget 3,7,1 )
3. Řepné bezlepkové karbanátky, hráškové pyré, grilovaná zelenina ( vegan, bezlepek  )
4. Osvěžující okurková polévka s kefírem  ( veget 7, bezlepek )
Pátek 28.6.2019 
Minestrone ( vegan, bezlepek  )
1. Lasagne se špenátem, smetanou, mozzarellou a parmazánem ( veget 7,3,1  )
2. Zeleninový guláš ze Svatojánu, bulgur s uzenou paprikou a cizrnou  ( vegan, bezlepek )
3. Batátovo - kokosové placky, restované brambory, baby mrkvička na páře ( vegan, karb veget 3 )
4. Borůvkový dort
Saláty dle denní nabídky (3 - 8 druhů) ( vegan, bezlepek )
INGREDIENCE:  Sezonní zeleninu a ovoce máme od zahrádkářů a nedalekých farem. Sladíme třtinovým a hroznovým cukrem. Část surovin v BIO kvalitě, VŠECHNY ve vysoké kvalitě, bez zbytečných konzervantů, sladidel a aromat. K zahušťování používáme rýžovou mouku. Nikdy nefritujeme, vše jen pečeme v troubě na plechu. Používáme pouze olivový a slunečnicový olej, případně máslo, ghí či kokosový BIO olej.
BEZLEPKÁŘI, VEGANI vždy se, prosím, o jídle ještě informujte u obsluhy. 

Naši šéfkuchaři

Seznamte se s našimi šéfkuchaři, kteří pro Vás denně chystají čerstvé a lahodné pokrmy.

Chef

"Láska na talíři :)

Soňa Dvořáková

Majitelka podniku, šéfkuchař

JSN Gruve template designed by JoomlaShine.com